Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 5, 2017

Next Booth Seqy : KEDAH!!

Sticky Mode ( Entry baru di bawah)
Hai. Nak inform uolls semua, Seqy nak bukak booth kat Negeri Kedah!!


 Venue : Village Mall, Sungai Petani, Kedah
Date : 2 - 5 November
Time : 10am- 10pm
Booth A14

Kenapa korang perlu datang. Sebab kita ada 5 hadiah istimewa untuk 5 pembeli terawal setiap hari!
Kita ada Free Sample untuk setiap pembeli.
Kita ada hadiah nak bagi untuk pembelian RM200 ke atas.
Dan yang paling pentinggggg.......

Harga booth yang tak tercapai dek akal. Harga kasih sayang. Harga tak fikir panjang. Yang korang memang tak dapat kat mana-mana. Hanya di booth Seqy sahaja.

So uolls, maiii maii ke booth Seqy 2 hingga 5 Oktober ni, bawak saudara mara datang sekali, pakat-pakat beli semua produk, kita pun pakat bagi hadiah kat korang banyak-banyak. 

p/s : tolong gembar gemburkan berita ni kat kengkawan korang tau, lagi-lagi yang duk Kedah and Penang tu. Rugiiiiiii tak datangggg... Peluang tak datang berkali-kali. Huhu! Tq in advance. Muah!

Nov 2, 2017

HARI INI BOOTH KEDAH!!

Warga Kedah, jangan lepaskan peluang keemasan ni, rebut semua produk Seqy Beauty kat booth Seqy, bertapak di Village Mall Sg Petani Kedah. Team Seqy berada di sana sampai Ahad ni (5Nov) pukul 10 malam. Datang awal setiap hari untuk rebut hadiah pembeli terawal. Dan untuk pembelian Rm200 ke atas kita ada hadiah istimewa nak bagi kat uolls...

Jarang sangat la Seqy dapat bukak booth kat Kedah, so ini kali lah korang kena datang jugak tau. Haha! Dah datang jangan lupa bagitau kat team seqy tempat makan mana yang best. Alang-alang dah sampai Kedah, mesti nak rasa makanan best-best kan. Hihi!

Kita pun ada set kurus, yang mana bila korang beli 2 losyen XXS, korang akan dapat free panties Munafie. And kalau korang beli set berpantang iaitu XXS lotion, dan Collagen She pun korang akan dapat free panties Munafie. 

Beli Rm300 ke atas, kita akan bagi free gifts beserta voucher untuk korang redeem kat HQ. Best kann.. Cepat datang, kita ada 4 hari je kat sana. Kat bawah ni gambar hadiah-hadiah yang bakal korang dapat kalau memenuhi syarat pembelian. =)

20 pembeli terawal : Sample Cleanser&Serum + Beauty Blender
Pembelian RM200 ke atas : Tumbler + Travel bag + Oraganiser bag + Sample Serum&Cleanser

Pembelian RM200 ke atas : Tumbler +Oraganiser Bag + Beauty Blender + Sample Serum&Cleanser 
Pembelian RM200 ke atas : Tumbler + Travel Bag + Sling Bag + Sample Serum&Cleanser

Pembelian RM200 ke atas : Tumbler + Travel Bag + Mirror + Sample Serum&Cleanser

Meh datang sebelum terlambat. Harga murah, freegift hebat. Hanya di booth Seqy Beauty =)

Nov 1, 2017

Super Daddy Super Husband!

Sebenarnya aku kagum jugak la dengan Qery. Sejak aku pregnant dah hujung-hujung tu. Kiranya lagi 2 minggu nak beranak camtu la. Dia rajin gila bawak anak jalan-jalan. Bawak pergi taman mainan la. Bawak pergi playground yang indoor tu la, bawak pergi mall, pergi tengok wayang. 

Yela ofcoz anak ni kalau dengan bapak memang ikut kata sikit kan. Tapi kalau aku jadi bapak, berani tak berani gak nak bawak sebab kadang risau jugak susah control ke apa kan. Huhu! Kadang kalau keluar dengan aku sekali pun, bila tengok cara dorang ni main boleh sakit jantung mak ko. Haha! Yelah lelaki kan, ko paham la ganas dia tu. Risau dia pukul budak lain tu je. Tapi Qery dia jaga relax je, takde pulak dia sakit jiwa tengok anak dia melompat terlanggar anak orang lain ke apa. Hahaha! I is cannot okay. 

So yang tu memang aku kagum la. Bila keluar berempat and Qery kata nak main kat playground dalam shopping mall, selalunya dia jaga sorang. Aku jenjalan tempat lain. Gitu kekdahnya mami dorang ni. Hahaha!

Jap aku share gambar dorang tiga beranak bersuka ria. Tapi gambar anak-anak je la. Qery nak selfie dengan anak tu susah sikit la opkos. Huhu!

 Dalam playground, kemain seronok memasing.

 


 Qery banyak bawak pergi indoor je, seminggu tu rasanya 2 3 kali gak la dia bawak.

 masuk kedai buku belikan dorang buku.




 Bawak dorang pergi gunting rambut.


 Tengok perangai Runako tu, huhu!

 Bawak joging.

 Singgah masjid Qaiser Runako nak solat katanya. hihi!

 Bawak taman mainan.



 Pergi Melaka. Haha! 




 
 Tengok wayang.

Dasyat la bagi aku. Kalau aku mesti dah terpekik terlolong panggil dorang ni. Haha!

Tips macam mana nak jaga dorang? Aku rasa Qery pun pening sebab tiap kali dia balik dia cakap.. Huiii bebudak ni susah betul nak control. Hahaha! Tapi still dia bawak bebudak ni jenjalan la. Cuma next time kalau nak keluar jenjalan, aku cakap bawak la mak ayah sekali. Sekurangnya mak ayah pun happy dapat jenjalan dari duduk je rumah. Huhu!

Kalau nak tips jugak, nanti aku suruh dia update blog dia. Tak tau la dia masih ingat password ke tak. Hahaha!

Kbye..

******************************************************************